• Teaser
  • Teaser
  • Teaser

Welkom op onze site!

Samen met je kind heten we je van harte welkom op de website van 'De Klimop'. We danken je voor het vertrouwen dat je in deze school stelt en nemen je graag mee op reis doorheen een boeiend schoolleven.

Elke dag opnieuw staat het dynamisch schoolteam klaar om je kind een school aan te bieden, een laboratorium waar ze kunnen proeven van samen leren, samen werken, samen spelen, samen sporten, samen zijn, kortom : waar ze de smaak van het samen leven te pakken krijgen. We streven ernaar om een school te zijn waar kinderen het leren ‘aangenaam en aantrekkelijk’ vinden, een haven waar kinderen zich ‘thuis’ voelen.

Deze webstek is je wegwijzer. Je vindt er heel wat info terug over de kleuterschool en de lagere school. Zo krijg je al een beeld van wie we zijn.

“Wil jij weten wat ons onderwijs zo anders, zo bijzonder, zo rijk … maakt ? Of ben je benieuwd om te zien hoe en waarom onze leerkrachten de betrokkenheid van de kinderen zo optimaal mogelijk maken? We vertellen het je graag ! Zin in een bezoekje ? Het schoolteam maakt je graag wegwijs ! ”

София Дървен материал цени

София Дъски цена