[widgetkit id=70]

september 2018

De eerste maand zit er op! Onze kapoenen maakten een goede start en zaten vooral niet stil! We hebben al een heleboel bijgeleerd en ontdekt. Bekijk zeker ons fotoboek, dan zie je ons in actie.

- We vierden de verjaardag van Magalie. Een dikke proficiat!

- In ons eerste thema 'onze klas' gingen we op zoek naar de verschillen met de kleuterschool. We deden een rondleiding doorheen de school en bouwden een maquette van onze klas.

- Bij het gaatjes keken we door gaatjes, maakte we gaatjes en bouwden we onze eigen knikkerbaan. We leerden ook knopen leggen, niet zo gemakkelijk...

- Het was strapdag. We kwamen met de fiets of step naar school en speelden 's middags allerlei spelletjes op de speelplaats.

- Op de dag van de sportclub kwamen we in onze sportkledij naar school. Die ochtend deden we ochtendgymnastiek met alle kinderen van de lagere school.

- We kregen een meter of peter uit het zesde leerjaar. 

- En natuurlijk werd er ook hard gewerkt in de klas. We tellen nu vlot tot 10 en kunnen de cijfers schrijven. Meer en minder hebben voor ons geen geheimen meer. We lezen ook al een heleboel letters én we kunnen ze zelfs al schrijven!

 

София Дървен материал цени

София Дъски цена