[widgetkit id=70]

Welkom in de Monsterklas!

Alle monstertjes uit het tweede leerjaar B wensen jullie van harte welkom op onze klaspagina! Op deze pagina vinden jullie wat meer uitleg over het tweede leerjaar en proberen we jullie op de hoogte te houden van het reilen en zeilen binnen onze vier klasmuren.

OVER DE MONSTERKLAS.

Natuurlijk is de naam van onze monsterklas niet willekeurig gekozen. Alle kinderen van onze klas krijgen vanaf de eerste schooldag elk een monstertje toegewezen en werken hier heel het schooljaar mee samen. Het wordt jullie dus al snel duidelijk dat onze leerlingen en hun monster al snel beste kameraadjes van elkaar worden! Zien jullie het groene mannetje bovenaan op de (monster)foto? Dat is Mojo, de allerbeste vriend van de meester! De meester en Mojo vormen al jaren een onafscheidelijk paar en hebben al veel kinderen en monstertjes véél bijgeleerd. Hopelijk kan dit meesterlijk team  (letterlijk en figuurlijk) de kinderen ook dit jaar véél nieuwe dingen bijleren.

Samen proberen de kinderen en hun monsters tijdens het schooljaar heel wat snoepjes te verzamelen (monsters houden namelijk énorm van snoepjes). Wanneer ze samen een snoepje verdienen, komt dit in het bolletje boven hun naam te staan. Een voorbeeld zien jullie hieronder.

Wanneer de kinderen en hun monstertje samen 15 snoepjes verzamelen, eet hun monstertje de snoepjes op en verdienen ze van Mojo en de meester een kleine verrassing om dit te vieren! Joepie!

HOE BEKIJK IK DE BERICHTEN EN FOTO'S VAN DE KLAS?

Al enkele schooljaren werken we in de monsterklas met Classdojo, een online belonings- en communicatiesysteem. Elke ouder krijgt in het begin van het schooljaar een eigen login. Deze kleeft vooraan in de schoolagenda. Met deze gegevens kunnen de ouders inloggen op de persoonlijke pagina van jullie kind. Hieronder staan enkele van de meest belangrijke functies opgelijst. Alle communicatie, blogberichten, foto's en video's worden via dit kanaal gedeeld. Op de klasvergadering (begin september) wordt hier samen met de meester dieper op ingegaan.

WAAR LOG IK IN?

Je kan inloggen op twee verschillende manieren: met de computer of met uw smartphone/tablet. Als je voor de eerste keer inlogt, moet je een account aanmaken. Dit kan je enkel met de code die op het infoblad staat. Dit infoblad kleeft vanaf de klasvergadering (begin september) in de agenda van uw kind.

MET DE COMPUTER:

Door op deze link te klikken.

MET DE SMARTPHONE OF TABLET:

Om in te loggen dient u de Classdojo-applicatie te downloaden op uw device. Deze vindt u terug in de App Store (op uw iPhone of iPad) of via de Google Play Store (op uw Android-toestel).

София Дървен материал цени

София Дъски цена